O podjetju


Relax Trans d. o. o. s sedežem Ob polju 7, 2366 Muta, je pravna oseba z dejavnostjo izobraževanja in izvajanja prevozov potnikov v cestnem prometu. So družba v skupini podjetij delujočih v okviru Koncerna Relax.

Najpomembnejši dejavnosti družbe Relax Trans d. o. o. sta programa vozniških šol in avtobusnih prevozov. Usposabljanje kandidatov za voznike motornih vozil in druga izobraževanja izvajajo v devetnajstih poslovnih enotah Šol vožnje Relax in v dodatnih tridesetih učilnicah razvrščenih po celotni Sloveniji. So največja Šola vožnje v Sloveniji, ki aktivno in uspešno deluje že od leta 1991. Od leta 2001 dalje pa opravljajo tudi turistične prevoze potnikov z avtobusi Mercedes Travego. Vodstvo in zaposleni posvečajo največjo pozornost kakovosti izobraževalnih programov in prevoznih storitev. Imajo jasno določeno vizijo in uresničujejo opredeljeno poslanstvo. Na trgu so uveljavljeni ter prepoznavni kot Relax šola vožnje z intenzivnim usposabljanjem ter Relax prevozi vrhunske varnosti in udobja.

V podjetju si prizadevajo, da v največji meri doprinesejo k povečani cestno prometni varnosti in osveščenosti vseh udeležencev. Posebno pozornost posvečajo vzgoji mladih voznikov in otrok v cestnem prometu. Pri vzgoji aktivno sodelujejo z združenjem šol vožnje Slovenije (SAŠ), Centrom varne vožnje Vransko (CVV), s sveti za preventivo v cestnem prometu (SPV), osnovnimi šolami, srednjimi šolami, policijo in drugimi institucijami.

 

Vodstvo podjetja je strankam dosegljivo na kontaktnih naslovih:

 

  

Direktor družbe Relax Trans d.o.o.
Branko Kremzer
041-522-614
branko.kremzer@relax.si

 

Srečno vožnjo vam želijo vsi zaposleni v družbi Relax Trans!