Varna vožnja Voznik začetnik - CVV VRANSKO


VARNA VOŽNJA Z RELAXOM (VOZNIK ZAČETNIK)

Program vadbe varne vožnje voznikov začetnikov predstavlja priložnost, da se znanje novega voznika obogati na zabaven, adrenalinski in obenem preventiven način.

Voznik začetnik, ki ima v Republiki Sloveniji stalno ali začasno prebivališče in je v Republiki Sloveniji opravil vozniški izpit in pridobil vozniško dovoljenje za vožnjo motornih vozil kategorije A2 ali A in B, mora opraviti program dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov.

Vozniško dovoljenje se izda do dopolnjenega 21. leta starosti oziroma za dve leti po prvi pridobitvi vozniškega dovoljenja za vožnjo motornih vozil kategorij A2 ali A in B. Vozniško dovoljenje se podaljša, ko voznik opravi program dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov za eno izmed kategorij A2 ali A in B.

Programa dodatnega usposabljanja se lahko voznik začetnik udeleži po najmanj šestih mesecih od izdaje vozniškega dovoljenja..

Program dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov izvajamo v sodelovanju z AMZS Centrom varne vožnje na Vranskem, kjer vam zagotovijo kvalitetno izvedbo in obilo novega znanja.

Pri nas lahko opravite prijavo in plačilo tečaja, po dogovoru vam organiziramo prevoz do Vranskega in najem avtomobila na tečaju.

 

Termini usposabljanja:
 
 - sobota, 15.4.2017 ob 8.00
 - sobota, 29.4.2017 ob 8.00
 
Informacije in prijave: ana.cresnik@relax.si ali 040 973 565